Call us

KOUDE VOORGERECHTEN

 

ENTREES FROIDES

* Carpaccio van Rundvlees met Basilicum, notensla en Parmesan
16.00
* Carpaccio de Boeuf au Basilic , Rucola en Parmesan
* Parma Ham ,met meloen
16.00
* Jambon de Parme, melon
*Gerookte Zalm 
16.00
* Saumon fumé
* Burrata , tomaat , rucola, olijfolie met basilicum en Balsamico parels
17.00
* Burrata, tomates, rucola, huile d'olive, perles de balsamico
* Trio van Wildpastei 
16.00
* Trio de pâté de Gibier
* 1/2  Kreeft Belle-Vue
25.00
*  1/2 Homard Belle - Vue   

Warme VOORGERECHTEN

                      

ENTREES chaudes

* Soep van de dag
5.00
* Potage du Jour
* Vissoep
15.00
* Bouillabaisse
* Gamba's op de Grill
17.00
* Gamba's Grillés 
* Garnaalkroketten
17.00
* Croquettes aux Crevettes
* Kaaskroketten
11.00
* Croquettes aux Fromages
* Scampi ’s op de Grill met Tartaar
16.00
* Scampi ’s Grillés au Tartare
*Gebakken ganzelever met gecarameliseerde appeltjes
sausje van rode port
18.00
* Foie gras d'oie, pommes caramélisées, sauce du vieux porto



* 1/2 Kreeft met Kruidenboter
25.00
* 1/2 Homard , Beurre aux Fines Herbes,
Één rekening per tafel
 
un compte par table

Visgerechten

 

Poissons

* Tomaat ( 2) met Grijze Garnalen
30.00
* Tomates aux Crevettes
* In de Roomboter gebakken Slibtongen met Frietjes
25.00
* Solettes Meunière et Frites
* Zalmfilet op de grill met choronsaus
25.00
* Saumon Grillé , sauce Choron
* Paling Gebakken
30.00
* Anguilles Meunière
* Paling in het Groen
32.00
* Anguilles au Vert
* Paling in de Room
32.00
* Anguilles à la Crème
* Scampi ’s op de Grill met Tartaar
24.00
* Scampi ’s Grillés et Tartare



*  Kreeft Belle- Vue
45.00
* Homard Belle-Vue, ,
* Kreeft met Kruidenboter
46.00
* Homard aux Beurre aux fines herbes
* Vissoep
25.00
* Bouillabaisse
Één rekening per tafel
 
un compte par table

Vleesgerechten

 

Viandes

* Mixed Vleesbrochette
25.00
* Brochette de Viande mixed , Grillé
* Varkensribbetjes op de Grill
22.00
* Petits Côtes de Porc Garni
* Ossehaas
25.00
* Filet Pure
* Rib-Eye Black Angus , 100 % graan gekweekt
28.00
* Rib-Eye Black Angus , 100 % élevé aux grains
* Châteaubriand met Warme Groentenkrans ( per 2 personen )
     28.00 p.p

   

* Vlaamse Stoofkarbonaden met frietjes 
22.00
* Carbonades Flamandes, Frites
* Fazant op Norrmandische Wijze
25.00
* Faisan Normande
* Fazant met Gebakken Witloof 
25.00
* Faisan , Chicon Sauté
* Hertekalf, oesterzwam, pastinaak, saus van oude Port
32.00
* Cerf, Pleurote, panais, sauce du vieux Porto
* Everzwijn, saus van roze pepertjes
27.00
* Marcassin, sauce aux piments rose 

Saus naar Keuze

 

Sauce aux Choix

* Béarnaise saus
2.50
* Sauce Béarnaise
* Champignon roomsaus
2.50
* Sauce Champignons Crème
* Maisonsaus
2.50
* Sauce Maison
* Peper roomsaus
2.50
* Sauce Poivre Crème
* Mayonaise, Ketchup of Tartaar
1.00
* Mayonnaise, Ketchup ou Tartare
Één rekening per tafel
 
un compte par table